Vores boliger

Vi har boliger til enhver

Boligforeningen Lillebælts 1.174 boliger er fordelt ud i det meste af Middelfart Kommune. På kortet herunder, kan alle 21 afdelingers placering ses.

Kort Over Afdelingerne I Hele Kommunen

Boligforeningens 1.174 boliger er fordelt på:

Samlet oversigt

Her kan du se en oversigt over alle Boligforeningen Lillebælts 1.174 lejligheder, i 21 afdelinger fordelt i stort set hele Middelfart Kommune.

Hold øje - vi vil gerne bygge nyt, så forhåbentlig bliver listen snart længere

Der er masser af muligheder - også når man bor Alment

Hos os kan du indrette dig, som du vil, og låne til forbedringer i boligforeningen. Bestyrelsen barsler med det, der kaldes et 'Råderetskatalog', hvor der afdelingsvis kommer en oversigt over alle de muligheder, du har for at sætte dit eget præg på din bolig.

Det er dog vigtigt, at du ikke går igang med nogen ændringer af din bolig, inden du har søgt om det hos Boligkontoret Danmark.

Du vil som beboer i Boligforeningen Lillebælt blive orienteret, når "Råderetskataloget" for din afdeling er klar.

Du kan starte med at kigge lidt på mulighederne og baggrunden for "Din bolig - dit valg" her i denne pjece

Jpeg Din Bolig Dit Valg           Jpeg Citat Blaat

Til inspiration

For at inspirere, kan vi komme med et par eksempler på, hvad det f.eks er, Råderetskatalogerne kan komme til give af muligheder for at ændre i din bolig:

Jpeg Nyt Koekken     Jpeg Nyt Badevaerelse

Jpeg Ny Udestue               Jpeg Citat Udestue

Du vil som beboer i Boligforeningen Lillebælt blive orienteret når "Råderetskatalogerne" for din afdeling er klar.