Nye boliger i Ejby

Ejby rådhus

I Boligforeningen Lillebælt er vi utroligt glade for, at vi inden for en relativ kort periode, kan tilbyde godt 140 helt nye lækre boliger, i størrelser fra 40m2 til 111m2 til fornuftige huslejer.

Vi bygger over de næste ca. 2 år godt 120 boliger beliggende i Skrillinge, Nørre Aaby, Ejby og Middelfart. Og senere følger etape 2 i Ejby, så vi når op på at kunne tilbyde godt 140 helt nye lækre boliger.

I lighed med rådhuset i Nørre Aaby, går vi også igang med at omdanne det gamle rådhus i Ejby til boliger. Den første etape forventer vi bliver på ca. 26 boliger, og bliver af typen tæt lav, dvs. ikke etagebyggeri.

Ejby Raadhus ModelfotoModelfoto.

Boligernes størrelser fordeler sig på mellem 75m2 og 95mog der bliver en have til hver bolig. Der bliver også et fælleshus til byggeriet, hvor beboerne i boligforeningen kan afholde aktiviteter mv.

Vi forventer at byggeriet står klar til ibrugtagning medio 2019.