Kontakt

Boligkontoret Danmarks lokalkontor i Odense

Det er Boligkontoret Danmark, der står for udlejningen af alle vores boliger og øvrig administration. Du kan altid kontakte kontoret, hvis du er i tvivl om noget.

Billede Af Fynskontoret

Personalet på Boligkontoret Danmarks kontor på Fyn: Bagerst fra venstre: Chefkonsulent Line K. Højsgaard, driftschef Torben Hansen, driftschef Jørgen Slangerup, boligrådgiver Mette A. Melchiorsen, boligrådgiver Susanne Madsen, driftschef Jan Olrik. Forrest fra venstre: Boligrådgiver Susanne Vissing, gruppeleder Trine Grønlund, boligrådgiver Kirsten T. Larsen og forretningsfører Kim Johansen.

Kontaktoplysninger

Sivlandvænget 27B
5260 Odense S
Telefon: 63 12 75 80
E-mail: fyn@bdk.dk

Telefontid:

mandag: 8:30-12:00 og 12:30-15:00
tirsdag: 8:30-12:00 og 12:30-15:00
onsdag: Lukket
torsdag: 8:30-12:00 og 12:30-16:00
fredag: 08:30-13:00

 

Skade uden for viceværtens arbejdstid

Boligforeningen Lillebælt har indgået en aftale med Polygon, som er et skadeservice firma.

De træder til uden for viceværternes arbejdstid.

Det betyder, at hvis der skulle opstå en uopsættelig fejl eller skade på din boligs installationer, f.eks. rør- eller radiatorsprængning eller brandskade, som kræver øjeblikkelig hjælp, skal du kontakte Polygon.  

Ved akut skade udenfor viceværtens arbejdstid:

kontakt Polygon på tlf.: 7011 0044

Alle weekender og helligdage.

Hverdage efter kl. 15:30 til kl. 7:00. Fredag efter kl. 12:00

Det er vigtigt, at du ikke selv ringer efter en håndværker, hvis der sker en skade uden for viceværtens arbejdstid. Du skal altid ringe efter Polygon, som så tager hånd om sagen. Ringer du direkte til en håndværker, kan du risikere selv at komme til at betale regningen.

Fejl på hårde hvidevarer

Boligforeningen Lillebælt har indgået et samarbejde med Exxtra Hårde Hvidevarer, som vil tage sig af alle henvendelser, service og reparation af alle hårde hvidevarer i boligen. 

Servicen gælder naturligvis ikke for de hårde hvidevarer som du som beboer selv har anskaffet.

Du skal altså ikke længere ringe til viceværten ved fejl på dine hårde hvidevarer, men istedet henvende dig direkte til Exxtra på tlf.6222 3000

Telefonen er åben alle hverdage mellem kl. 8:00 og 20:00

I weekender er der åbent mellem 9:00 og 18:00. Vi vil dog opfordre dig til at henvendelse i weekenden begrænses og kun sker ved akut kritisk nedbrud.

Er der behov for service på produktet, vil de sørge for at rekvirere en tekniker til at udføre reparationen. Skal dine hvidevarer udskiftes med nyt produkt, vil det ligeledes ske herfra.

 

 Primaere Samarbpersoner Fra Bdk Odense

Dit personlige Login

Log dig ind på www.bdk.dk og se alle oplysninger om dig og din bolig
på din private side. Du kan logge dig ind med nemID.